fashion

Leven in Utrecht gaat voor je op zoek naar de hidden gems qua fashion. Dit wil zeggen geen grote winkelketens maar juist die unieke plekjes die meer aandacht en focus hebben voor duurzaamheid, fair fashion, design, lokale makers. Wist je dat je veel meer plezier ervaart van een uniek en bewust gekocht item (soms iets duurder, niet eens altijd)? Je draagt het langer met plezier en koopt minder snel een vervanger. 
Nog leuker is dat Utrecht er steeds meer hippe vintage shops bij krijgt! Daar mogen we trots op zijn. Niets leukers dan een vintage kledingstuk wat een 2e leven krijgt en tegelijkertijd ( bewust of onbewust) iets goeds doen voor de wereld. Het wordt namelijk tijd dat dit niet meer wollig klinkt maar als een nieuwe missie wordt gezien 😉

We hopen door het delen van deze toffe adresjes dat ook jij wilt deelnemen aan onze missie om Utrecht bewuster te laten shoppen!

Minre

Minre is een boutique waar je geweest moet zijn. Naast heel veel moois aan living en fashion kun je er ook koffie drinken.  Tja, niks kopen maar toch een bakkie drinken en naar al dat leuks kijken is niks mis mee. Ze hebben trouwens een mooie insta waar je de nieuwste items kunt zien.

MUS Conceptstore

Your favourite MUS have 😉 
Deze gezellige winkel in te vinden in één van de leukste straatjes van Utrecht. De Lijnmarkt. 
Vergeet vooral niet dat ze ook een kelder hebben. Ze zijn veel groter dan je denkt. Waar je ook voor komt.. fashion, lifestyle, (home)asseccoires, ze hebben het!

COEF

COEF is de plek waar je leuke fashion voor mannen kunt vinden. Een mooie winkel met een eigen stijl. Van sokken tot parfum en kleding van mooie kwaliteit.

MIRK

Bij Mirk Fashion vind je niets anders dan fair fashion. Hele unieke creaties met een eigen stijl. Achter in de winkel is de eigenaresse druk bezig met haar nieuwste collectie. Op zoek naar een bijzonder item? Vooral de jassen, gemaakt van wollen aabee dekens, zijn erg mooi.

Vollers 386

Een fashion en lifestyle winkel met merken als By Bar, Mos Mosh, Pom, Summum, YaYa, Via Vai. Vollers386: ‘We doen ons best je steeds weer te verrassen. Je vindt hier een mix van mode, interieur, lifestyle en design. Een unieke collectie van hebbedingen voor jezelf, voor thuis of om cadeau te geven. Hier vind je van alles, wat het leven een beetje mooier maakt. We kiezen met zorg voor merken die écht mooie, originele producten maken. Van jonge designers tot gevestigde namen’.

foto: Vollers 386