koffie & Kids

Utrecht de studentenstad zeggen ze wel eens. 
Toch zijn er naar ons idee ook heeeeel wat Utrechters met rondhuppelende kids te vinden. Vandaar deze lijst van KOFFIE MET KIDS!

Laten wij nu ook deskundigen zijn op het gebied van locaties met een ‘kidsproof’ keurmerk;).  Anders vertaald:

  • Plekken waar je ongegeneerd koffie kunt drinken met je rondhuppelende kids als het geluid net iets harder is dan een doorgaande bezoeker zonder kids:)
  • Plekken waar je ‘soort van’ een gesprek kunt voeren zonder bang te hoeven zijn dat ze ineens van de aardbodem verdwenen zijn)..

Leven in Utrecht heeft een leuk lijstje voor koffie met kids samengesteld. Mocht de plek waar jij altijd naartoe gaat met je kleintjes er nou niet tussen staan, laat je het dan even weten? Zo helpen we elkaar aan nog meer leuke adresjes! Thx 🙂

Het huiselijke gevoel bij Rocking Chair

Rocking Chair voelt bijna als een huiskamer. Je kunt er heerlijk wegzakken in de sofa of aanschuiven aan de grote tafel met een krant. Achterin bevind zich dus echt een mega grote speelhoek, beter gezegd een hele kamer voor kids. Ik ken geen andere koffieplek waar je zo goed je kids kunt laten spelen als hier. Als laatste zijn de eigenaren Pita en Ruth de meest lieve meiden die het familie/thuisgevoel echt weten  over te dragen. Rocking Chair

Yoghurt Barn

De Yoghurt Barn aan de Neude heeft een hele grote speelhoek. Verder een hele leuke plek met veel tijdschriften en lekkere yoghurt niet te vergeten. 

Molen de Ster met de kinderboerderij

Een kleine boerderij met wat geitjes, varkens en kippen. Het kleine speeltuintje is omheind, dus lekker veilig als jij even een koffie bij de molen haalt. In de weekenden vinden er vaak concertjes of kleine events plaats. 

Meneer Peer

Dit lieve kleine tentje zit op een prachtige plek aan de Weerdsingel. Naast de bar zit een hele gezellige speelhoek. Meneer Peer is zeker een fijne plek om te onthouden! 

Koffie bij de Veldkeuken terwijl de kids zich buiten vermaken

Net buiten het centrum ligt de Veldkeuken. Een plek voor een relaxte middag koffie met kinderen. Sinds kort hebben ze een buitenkarretje maar ook binnen hebben ze een fijne speelplek. Verder is het bos van Rhijnauwen één grote speeltuin voor ze.  

Op de koffie bij Jozef

Aan de Mariaplaats zit Jozef. Het is een groot restaurant met een warme inrichting waar je de hele dag terecht kunt. Ook hier is er net als bij Rocking Chair een mega grote kamer ingericht speciaal voor kids. Prima vertoeven dus! 

Anafora en de bosspeeltuin

Anafora is te vinden in het Maximapark in Leidsche Rijn. Anafora is een leuke plek om te eten en heeft daarnaast een enorme bosspeeltuin voor kinderen. Terwijl jij kunt bijpraten tijdens een lunchdate kunnen de kids hier volop spelen.

Heb je nog meer tips voor koffie met kids ? We horen ze graag !
Kijk ook bij alle leuke tips qua activiteiten die je kunt ondernemen in Utrecht met kids. 

Leuke activiteiten in Utrecht om met je kind te doen.