, ,

RAUM – Living Apart Together

Momenteel is er bij RAUM de expositie Living Apart Together te zien. Mooie werken die de interactie opzoeken met het publiek. Wil je de werken bekijken op het Berlijnplein? Dan raden we je aan om rond het einde van de middag tijdens de schemering te komen (rond 17:30 uur). Alle werken spelen namelijk met licht en geluid. De expositie is buiten, coronaproof én gratis! 

 

Living Apart Together presenteert eenzaamheid als een zorg en verantwoordelijkheid van de stad in plaats van het individu alleen. RAUM brengt bestaande ideeën over eenzaamheid bij elkaar en voegt daar de verbeeldingskracht van creatieve makers aan toe.

RAUM de creatieve broedplaats van Leidsche Rijn

RAUM is de creatieve broedplaats in Leidsche Rijn. Nergens in Nederland is er een stadswijk waar in zo’n korte tijd zoveel nieuwe mensen zijn komen wonen. In dit stadslab aan het Berlijnplein doen ze veel aan placemaking en creëren ism vele creatieve makers de meest toffe exposities en events. Zo betrekken ze bezoekers en bewoners bij stedelijke thema’s. Bij RAUM zijn er het hele jaar door expo’s en events te zien en te boeken. 

foto RAUM

In het gebouw van Raum is restaurant Venster te vinden. Een hotspot waar je een klein menu aan heerlijke gerechten kunt vinden. Ook leuk te combineren met een ‘uitbuikavondje’ bij de buren.. de gigantische IMAX Pathé bioscoop. 

Hall of Fame - RAUM

Aan het Berlijnplein vind je een stuk grond met een skatepark, speeltuin en de muren van de Stadsbaantunnel. Deze muren worden ook wel de ‘Hall of Fame’ genoemd. Hier mogen graffitti artiesten helemaal los gaan. De schilderingen wisselen dus constant. Ga hier vooral kijken. Heel gaaf om van bovenaf te zien. Kijk voor de actuele agenda van RAUM even op de site zelf. 

De Subburbs van Utrecht

Utrecht ontpopt zich inmiddels tot een stad vol culturele broedplaatsen. Zo veel talentvolle makers die met elkaar hele communitys opzetten. Ga het centrum daarom ook eens uit en ontdek de omringende gebieden. 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *